søndag 26. april 2009

Ragga, hip-hop og hallozn!

AOTP!


Det finnes mye drit i alle sjangre, men reggae og hip-hop er faenmeg en tragedie i denne sammenhengen. Noen ganger lurer jeg på om det handler om å lage mest mulig dritmusikk i disse sjangrene, men iblandt all gjørma finner man noen juveler.

Jedi Mind Tricks er ikke akkurat ukjent, men dog så jævla kult! Vinnie Paz er en av fire som fyrer opp herligheten, og Servants In Heaven, Kings In Hell må være en soleklar favorittskive. Freskt og freidig!

Army Of The Pharaohs kunne like Koblinggjerne vært kalt "Underground Superstar-Collection", for denne gjengen på over 10 stykker er beinharde. Celph Titled of Chief Kamachi er for meg de to som gjør ensemblet top notch. Vinnie Paz er pådriveren også i Army Of The Pharaohs. Begge platene anbefales!

Common er produsert og lovprist av mer kjente Kanye West. Kan stort sett ikke si annet enn SJEKK UT!

Og kunne skrevet om andre hitmasters som Madvillain, Quasimoto, Dr. Dre osv., men den innsatsen får dere ta på dere selv.

Reggae gidder jeg nesten ikke skrive om, siden samtlige artister produserer i gjennomsnitt én bra sang per plate, men den ene sangen er som regel også fantastisk. Men sjekk ut denne!

1 kommentar:

  1. Din hip-hop-misjonering er med nevningen av Madvillain og Quasimoto tilnærmet fullkommenhet.
    God sort!

    SvarSlett